Nagy Mónikának hívnak, 1978-ban születtem Mór városában. Mór mellett egy kis faluban élek Pusztavámon, közvetlenül a Vértes lábánál, viszont a munkám révén a városhoz kötődöm. Itt dolgozom jelenleg a Móri Városi Kórház – Rendelőintézetében, mint gyógytornász. Gyógytornász diplomámat a POTE –Zalaegerszegi Főiskolai Tagozatán szereztem 2000-ben. Azóta életem egyik fontos tényezője a mozgásterápia. Dolgoztam Hévízen, Agárdon, majd a családi kötelékek miatt 2003-ban hazajöttem.

Rendszeresen járok továbbképzésekre, melyet a szakma jelenleg meg is követel.

 

Egyéb végzettségeim: McKenzie A és B kurzus, Inkontinencia rehabilitációja, Manuális limphdrenázs és kompressziós kezelés, Relaxációs technika oktatása, Tape technika ,Neurac módszer valamint az Aviva módszer.

Az Aviva módszerre egy hosszú és  sokszor fájdalmas út végén találtam rá. Túl számos inszemináción, kettő laparoszkópiás műtéten, csonkolt petefészken, lombik programon, míg végül endometriosist, inzulinrezisztenciát, alulműködő pajzsmirigyet és kimerült petefészket állapítottak meg.

Ekkor ismertem meg Tóth Líviát (2011),akinek emlékét ma is szeretettel őrzöm szívemben. Aviva oktató lehettem, mely a szakmámnak egy nagyon fontos kiegészítőjévé vált, hisz a  mozgás és a gyógyítás eddig is része volt az életemnek.

2013-ban életünk gyökeresen megváltozott. ÉDESANYA lettem, lehettem. 2 hónap alatt két gyönyörű kislány érkezett az életünkbe,ma már úgy gondolom nem véletlenül. Ennek így kellett történnie, hogy Őket ajándékba kaphassuk.

Hálával tartozom férjemnek, páromnak és a  két kis tündérkémnek, hogy életem legnagyobb örömforrásai lettek!