“Örömmel tudatom,hogy kiderült miért nem volt ott a helyem a gyakorló órán: babát várok☺️Még ugyan nagyon az eleje,de megérkezett😉☺️
Köszönök mindent!
Később még jelentkezem😉” 2017.08.

“Tavaly áprilisban vagy májusban voltam Nálad és meg abban a hónapban meg lett a gyümölcse :)” F.K.

“Ígértem,hogy írok Neked: szombaton voltunk a 12.heti uh vizsgálaton és minden a legnagyobb rendben velem is és a bébivel is 🙂
Szeretném még egyszer megköszönni a segítséged!!!! ” K.K. 2016.03.

“A célom az izmok helyreállítása, illetve mivel Pcos-em van, ezért maga a mozgás. Meg hát tetszik ez a fajta mozgás. 🙂

Jól éreztem magam nagyon az április végei órán. Egyébként májusban meghozta a mensimet az órád, május végén pedig lelkesen rezegtettem a petevezetékemet mint utóbb kiderült, már a picikével a pociban. 🙂
Szóval lehet hogy a Csillagok állása is jó volt, de szerintem nekem az Aviva kellett.” F.K. 2015.10.

“Július 26-án vettem részt a fehérvári tornaórádon. A bal petefészkemen volt egy kb. tyúktojás nagyságú ciszta, ami háromhavi ellenőrzést igényelt, nehogy rosszindulatú képlet legyen belőle, emiatt vágtam bele a tornába. Eléggé küszöbön állt, hogy megjöjjön a menstruációm, szurkoltam is, hogy a tornaórát még “bírja ki”.
Kibírta, másnap jött meg. A szokásos 3-4 nap helyett 8 napig tartott, két nap viszonylag bő, aztán már csak cseppecskék.
Augusztus 19-én (múlt szerdán) voltam a nőgyógyásznál. Aki némileg csodálkozva nézte az ultrahangot. Kívül-belül ultrahang, de a ciszta ELTŰNT! 🙂

Köszönöm neked (nektek), nagyon hálás vagyok!” 2015.08.

 

“Még márciusban voltam Nálad órán, amit nagyon hasznosnak tartottam. Én azért mentem Hozzád elsősorban, hogy a testemet felkészítsem az anyaságra (júliusban volt az esküvőnk, és az esküvő után terveztünk babát, és szerettem volna már korábban is erre készülni). Különösebb problémám nem volt, csak annyi, hogy a ciklusom hossza nagyon változó lett a fogamzásgátló abbahagyása után (29-45 nap). A tornának köszönhetően 30-32 napra állt be a ciklusom, és az esküvőnk után 2 héttel még megjött a menstruációm, de azóta nem, és most vagyok 14 hetes kismama.

Nagyon köszönöm még egyszer, hogy részt vehettem a tanfolyam, és megismertettél a gyakorlatokkal, valamint az életmódváltás alapjaival.”H.M.

“Kisfiam születését követően szerettünk volna újabb babát, de ahogy az első, úgy ez a terhesség is sokat váratott magára. Megfogant a baba, de sajnos 8. héten elvetéltem, amit műtét is követett. Ezután jelentkeztem a tornára. Amikor újra próbálkozhattunk, már napi szinten, intenzíven tornáztam, és szinte azonnal össze is jött a babánk. 2014. január végén született egészségesen. Hálás vagyok az Aviva módszernek, mert fizikailag és lelkileg is jobb állapotba kerültem, és úgy látszik, mindkettő kellett a gyermekáldáshoz.”
“Gondoltam megírom, hogy az én esetemben eredményt hozott az aviva torna.
Nem állítom, hogy a tanfolyam után kétnaponta végezném a gyakorlatokat, de pár gyakorlatot azért elég intenzíven elvégeztem és tegnap végre újra megindult a menstruációm. (Az én problémám ugyanis az volt, hogy július eleje óta szünetelt a mensesem.)” K.E.

A gyakorlást én most egy időre felfüggesztem, mert 13. hetes kismama vagyok Minden jót kívánok:B.ZS.

– Szia!
Képzeld már mikor nálad ismételtem a tornát akkor növekedett bennem egy kis élet.Persze még nem tudtam akkor.
Februárban érkezik a kicsi lánykánk,minden rendben van!!
Milyen érdekes h nem is csináltam mindent tökéletesen,mégis használt a torna.Mert ugye 37 évesen 1 petevezetővel,rendszertelen periódussal 2 hónap alatt teherbe esni csoda.
B.SZ.
“….Kedves Mónika !
2011. augusztus végén azért kerestelek meg és sürgettem az első tanfolyamod elindítását , mert egy tengerparti nyaralás miatt szerettem volna a menstruációmat néhány nappal későbbre tolni az AVIVA torna segítségével. Sajnos ez akkor , első alkalommal nem sikerült, de nem adtam fel gyakoroltam rendszeresen tovább. Második hónapban már sikerült előre hoznom 2 napot és a menstruációs napok száma 7 -ről  6 -ra csökkent. A következő hónapban  már 5 nap alatt lezajlott és sokkal könnyebben , erős görcsös fájdalmak nélkül. Tulajdonképpen  minden hónapban van valami pozitív változás a ciklusomat illetően. Amikor ezt a levelet írom , éppen a 8-as számú gyakorlat segítségével próbálom most 2 nappal későbbre tolni a  menstruáció kezdetét. Ennek az egyszerű ám , de  annál hatásosabb módszernek a  birtokában remélem,  egyre könnyebben tudom majd szabályozni a ciklusom és a kellemetlen görcsöket teljesen megszüntetni.
További sikeres oktató munkát kívánok: Nagyné Erzsike …”

“Ma voltam az orvosomnal es a nov 03- an talàlt 7.8X5 cm cystàm ELTŰNT!:-)
Avivàztam, 2 hónapig mindenmentesen etkeztem, de azota swm fogyasztok semmi cukrosat es kerülöm a fehér lisztet+ hölgyi teàt ittam.
Az irrigàlást végül nem sikerült elkezdeni de köszönöm, hogy elküldted, elteszem:-)

Köszönöm és szép hétvégét kívànok!:-)” 2017.02.

“Tündériek a kiscsajok, gratulálok hozzájuk és köszönöm a vasárnapi alkalmat is. Megmondom őszintén (és nem kötelező udvarlásból :), hogy Hozzád hasonló igazán pozitív és harmonikus személyiséggel ritkán találkozik az ember, a tornán túl ez is élmény volt! Szerintem engem majd érdekelni fog egy-egy begyakorló óra is, figyelem a honlapodat az időpont miatt!
Szép napot!” N.T. 2016.04.
 

“Ha még nem is a pozitív hatàsokról, de azt azért visszajelezném, hogy nagyon jól éreztem magam, hamar elröppent ez a 4 óra. Jó volt a tanfolyam felépítése, a gyakorlatok bemutatàsa, tanítàsa.

Tovàbbi jó munkàt,és sok sikert kìvànok!” H.N.

 

“Május óta volt a bal petefészkem körül egy ciszta. Emiatt keresetlek fel téged, majd augusztus végén részt is vettem a tornán. Ezután a gyakorlatokat heti két alkalommal végeztem két hétig. A szeptember közepén esedékes nőgyógyászati kontrollon nagy örömömre már nyoma sem volt a cisztának.
Köszönöm Neked! 😊” L.M.

“Gondoltam megírom a tegnap estémet! 🙂 Szuper jól éreztem magam az órán,abszolút a várakozáson felüli volt! 🙂 Ahogy hazaértem újra átnéztem minden gyakorlatot,nem vártam meg míg elfelejtem hét közepére. Van amelyik nem volt világos akkor a fáradtságban,de reggel friss fejjel újra megnéztem,és eszembe jutott! 🙂 Le kellett hogy üllepedjen. Zárójelben megjegyzem,hogy az is inkább csak a rövidített változatban volt ami nem jutott egyből eszembe,így nyugtáztam hogy az nem is olyan lényeges (..!) 🙂 Izomláz az van,de nem vészes!

Köszönöm még egyszer a tegnapot, most biztos pár hétig hordom magammal mindenhova az új tankönyvemet!” K.D.(2015.01.)

“Képzeld, két hét torna után megjött a menstruációm. 🙂 Annyira örültem neki! Szépen gond nélkül lezajlott, szóval most várom a jövő hónapot. 🙂 Szép napot:” P.N.
“egy éve végeztem nálad Aviva tanfolyamot Fehérváron, és bár kicsit megkésve, de szeretném megköszönni, hogy megismertettél vele. Teljes mértékben eredményes volt, intenzíven gyakoroltam 2 hónapig, és már egy újszülöttel vagyok itthon!” F.Á. (2014.02.)

– Köszönöm szépen az összes anyagot, úgy néz ki, hogy elég nagy hatással volt rám a hétvége, mert az étrendemben már elkezdtem a változtatást. M.M.

– Én azzal a szándékkal kezdtem el az AVIVA-t, hogy majdnem két és fél év után újra menstruáljak. A nagyobbik lányomat is sokáig szoptattam, de amikor 10 hónapost lett meg jött magától. Míg a második lányomnál ez nem volt ilyen egyszerű.
17hónaposan még mindig nem menstruáltam ez nem is lett volna baj ha nem szerettünk volna még babát vállalni. Így úgy döntöttem megpróbálom ezt a módszert. Novemberben elvégeztem a tanfolyami részét, majd otthon -nem intenzíven- elkezdtem csinálni. Decemberben immel-ámmal csináltam, végül úgy döntöttem egész januárt arra szentelem, hogy jól begyakoroljam. Minden héten elmentem Mónikához és otthon még kétszer csináltam egy héten. Február 8-án megjött. Nagyon boldog voltam. Azóta várom a harmadik babánkat 2013 áprilisra.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget.
  V.M.
“…..Szia!
Két cisztám volt a bal petefészkem körül és szeptember közepén kellet visszamennem ultrahangra.A cisztáim eltűntek.Az ultrahang elött két héttel voltam nálad az Aviva torna elsajátításában ahol is elmondtad az endometriosis diétát és próbáltam ennek megfelelően táplálkozni.
Azóta csak ritkán fáj a hasam is!köszönöm!”
Katalin….”